Om Mari Öhrn

Allmänt

Mari Öhrn heter jag och jag är utbildad fotograf, har jobbat med mode och samtidigt har jag jobbat som bildlärare i 40 år.

Under mina år som fotograf har jag lyckats bygga upp en gedigen bildbank med främst analoga bilder något som jag har stor nytta av när jag nu provar ett nytt koncept.

Det jag gör är att jag trycker mina bilder på en tunn plåt och plexiglas vilket är något unikt. Resultaten blir bra. Dels för att bilderna i sig är lätta att montera upp på väggen och dels för att de är lätta att hålla rena.

Mina bilder passar i de flesta miljöer så som restauranger, inom diverse vårdmottagningar, kontor och givetvis i en skön hemmiljö.

En referens...
En referens som jag har är min tandläkare. Förutom att han är nöjd med själva fotografierna så är han nöjd över hur lätta de är att hålla rena. Därför är de exemplariska att ha i de miljöer där renlighet är A och O.

Lite historia...
Under årens lopp har jag dessutom hunnit med ett par utställningar vilket har varit extra givande för mig som fotograf.

Under 80-talet hade jag en firma där jag erbjöd fotograferingar till postorderföretag. Dessutom drev jag under 10 år ett konstnärscafe i Borås som var beläget i Ramnaparken.

Idag...
Idag har jag en ateljé som är belägen i Hultafors som är fylld med fotografier och tavlor som ni kan kika på. Kommer ni hit är det lätt att få inspiration av den fina mijön och de fina lokalerna.
För att hitta hit - Klicka härAbout Mari Öhrn

I am a trained photographer with forty years of experience in the fields of fashion and teaching art.

I have a vast collection of photos, mostly analog to choose from. I nowaways print my own photos on thin stell sheets and plexiglass and I am very pleased with the result.

The images are sustainable, easy to install and keep clean.

They are suited beest for restarants, hospitals, receptions and offices that want a clean look.

My dentist...
My dentist, who owns a few of my photos pointed out how easy they are to keep clean. Since there are no frames to collect dust.

I have light frames, diodes for the plexiglass pictures.
All pictures have silk ribbon, if you like. To give them an old fashioned look and they are very nice.

History...
Durint the 1980's I ran my photogrophy company by mailorder. I also ran an artcafe in Borås/Ramnaparken for ten years.

My mission is to make people realize the beauty around us and in small things.

The studio...
I have a studion in Hultafors, a nice place in tranguil surroundings with trees, fresh air and an old sanatorium.

You are most welcome to visit, there is a guest apartment for for away visitors.

With kind regards,

Mari
Referenser

Brundin-Ateljéerna AB
Har arbetat som både frilansande och anställd fotograf i mer än 40 år. Främst inom mode- och barnfotografering.

Josefssons i Borås AB.
Har arbetat som modefotograf åt postorderföretaget under ett års tid.

Från Borås stad.
"Du började din anställningstid i Borås stad i mitten av 90-talet som fritidspedagog i Brämhults och Sandhults kommundelar. Ditt stora intresse för foto och bild gjorde att du i början av 2000-taöet började undervisa i ämnet bild på Sjöhagenskolan. Skolan var en liten enhet i Sjömarken som fungerade som en särskild undervisningsgrupp för elever som av olika skäl inte kunde gå i vanlig skola. Gemensamt för alla var att de hade en misslyckad skolgång bakom sig och var i stort behov av struktur, ordning och reda men framför allt så behövde de mötas med omsorg, ett oändligt tålamod och äkta vänlighet. ditt arbete med bildämnet och alla sociala insatser fick dessa elever att åter börja tro på sig själva och så småningom kunde de återvända till den vanliga skolan igen.

Dina utmärkta insatser kring dessa utsattta elever har haft stor betydelse för deras fortsatta liv. Du var mycket uppskattad av både chefer, kollegor och elever.

Borås stad vill därför tacka dig för detta inspirerande arbete."

Mari Öhrn är konstnärlig fotograf och erbjuder produkter och motiv till försäljning. Utöver det är du välkommen att besöka ateljén för att inspireras.
Allt material som finns på sidan är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. (C) 2019 Mari Öhrn med ensamrätt.
Hemsidan är utvecklad av webbyrån One Consultant